ELFS – ‘morning after’ djevojačke večeri

Posted on
Svi znamo kako izgleda djevojačka večer – mnogo alkohola, golih tijela i sexy stripera, no kako izgleda popularni ‘morning after’ pokazali su modni duo ELFS i Maja Šuput koji su udružili snage suradnjom u najnovijoj kampanji za kolekciju proljeće-ljeto 2014.


Nakon što smo na senzacionalnoj modnoj reviji dizajnerskog dvojca ELFS, u sklopu ‘sweet 16’ rađendana magazina Cosmopolitan, vidjeli kako izgleda djevojačka večer, sada ćemo napokon zaviriti i u mladenkinu sobu te vidjeti kako i s kim se budi.
Nakon modnog događanja koje je promijenilo pojam modne revije te pomaknulo granice produkcije u Hrvatskoj, ELFSi nam donose novu fashion poslasticu – foto kampanju. Radi se o jednoj od najisproduciranijih modnih priča u posljednje vrijeme na kojoj je radio modni tim od ukupno trideset osoba, a cjelokupna kampanja popraćena je video spotom novog zaštitnog lica brenda ELFS – pjevačice Maje Šuput. U ovom neuobičajenom projektu režiser preuzima ulogu fotografa te upravo zbog toga postiže dojam nevjerojatne povezanosti videa i fotografija.

Maja se budi u hotelskoj sobi prepunoj lijepih mladića i djevojaka ‘razodjevenih’ u najnoviju kolekciju ELFS odjevnih predmeta.
Sat na trgu bana Josipa Jelačićaodbrojavao je sekunde do trenutka kada će nova kampanja biti prikazana javnosti. Dok su se mnogi građani pitali što se to odbrojava samo su Ivan i Alex znali o čemu se zapravo radi. Za svoju muzu Maju, pred kamerama RTL-a, priredili su pravo iznenađenje te je svojom gestom ganuli gotovo do suza.


Specifičnost kolekcije su grafički, dijamantni i cvjetni motivi koje su inspirirali dizajnere za njihove prve autorske tkanine. Premda su ELFS-i otprije poznati po svojim printevima, ovaj puta su prvi put dizajnirali svoje printane tkanine. Motivi se prostiru od nježnih trešnjinih cvjetova do onih koji eksplodiraju u jake razigrane tonove fuksije. Iako su dizajneri Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić u šali dodaju kako se njihova odjeća kosi s feminističkim načelima oni ističu kako su njihovi modeli izrazito ženstveni, a ujedno i naglašeno seksepilni


‘Žena treba biti opuštena u svom tijelu. Nije dobro doživljavati sebe i modu preozbiljno i izražavati svoj stav kroz odijevanje već se modom poigravati te svakodnevno u sebi otkrivati novu osobu.’ – Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić.
Zbog toga Alex i Ivan dizajniraju odjeću koja se može koristiti od jutra do mraka, kako za svakodnevne obaveze tako i za posebne prilike te s ponosom ističu kako su jedini hrvatski modni brand koji nudi potpuni asortiman od nakita i asesoara, casual odjeće, preko elegantnih haljina sve do detalja poput kišobrana.

Fotograf: Vanja Vascarac
Modeli: Maja Šuput, Ema, Katarina, Kim, Lana, Luna, Mia, Nikolina za Talia Models i Anton, Nikola, Sandy, Ugo za AK Models Management,
Make up: Simona Antonović,
Hair: Salon Renata Kérastase.
 

  • Share

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.