TWINS

Posted on

Hrvatska je publika brand TWINS, iza kojeg stoje mladi Damir Begović i Domagoj Štimac, upoznala na 21. Schwarzkopf Cro – A – Porter-u gdje su predstavili uspješnu prvu kolekciju nazvanu Afrika koja im je donijela i nagradu Elle Style Awards u kategoriji najboljih mladih dizajnera 2013. godine. 


Sada nam predstavljaju veličanstvenu popratnu kampanju svoje druge kolekcije prikazane na 22. Schwarzkopf Cro – A – Porter-u.
Kolekcija je inspirirana pričom o kraljeviću i prosjaku koja je ispričana kroz odabir materijala gdje se alternativni materijali kojima su Twinsi skloni u svom radu kao što su to jutene vreće, tepisi i gobleni, suprotstavljaju onim finijima, poput svile.


Ovom raskošnom kolekcijom prikazaju Twins ženu čiji je stil eklektičan, odvažan, ali i profinjen. Ona je samouvjerena, ne boji se riskirati, a iz kuće nikada ne izlazi bez visokih potpetica.


Raskoši uvelike pridonosi i lokacija na kojoj je kampanja snimljena, a radi se o predivnom interijeru zagrebačkog Muzeja za umjetnost i obrt, kao i odabir čak pet predivnih modela agencije Talia model, a radi se o Željki Bartolić, Valentini Kuzmić, Diani Radan, Katarini Mamić i Dori Hrvoj.Twinsi su ovime ponovo potvrdili svoje geslo «more is more» i dokazali kako se vrlo vješto snalaze u moru uzoraka i različitih materijala.
Fotografiju potpisuje mladi i talentirani Jakov Baričić, dok se za make – up pobrinula Ivana Mlikotaxox
Maggie
  • Share

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.