SCHWARZKOPF CRO A PORTER TIMELESS VAM PREDSTAVLJA: Teo P za MAK

Posted on

Povodom nadolazećeg Schwarzkopf Cro A Porter-a, koji će se održati od 23. do 26.10., u prostoruZagrebačkog Velesajma, snimljena je kampanja Teo P za MAK.


Ova splitska modna kuća s tradicijom dugom više od 25 godina prepoznatljiva je po odjeći za poslovne i samosvjesne žene, a u takvom duhu je i najnovija kolekcija koju će predstaviti na ovosezonskomSchwarzkopf Cro A Porter-u.
Modna kuća MAK stvara modu koja je bezvremenska, modu koja nije određena trendom već modu koju žene mogu  nositi i danas i za deset godina jer elegancija i klasika nikada ne izlaze iz mode.


Teo Perić, koji posljednjih godina dizajnira za modnu kuću  MAK, inspiraciju za novu kolekciju pronašao je u ženskoj snazi i Eviti Peron kao jednoj od najfascinantnijih ženskih povijesnih ličnosti. Nova kolekcija nosi naziv Eva i ponudit će izgled za hrabre i moderne žene koje su uvijek spremne otići u nepoznato.
Upravo Evita Peron uvijek je probuđivala znatiželju i pomicala granice onoga što se smatralo ženstvenim. Bilo da je riječ o ženskoj intuiciji, neukrotivoj znatiželji ili njezinoj neočekivanoj snazi da uvijek čini ono sto se od nje najmanje očekuje modna kuca Mak ovom kolekcijom izražava eleganciju u svoj njezinoj prekrasnoj raskošnosti.


Prilikom izrade ove kolekcije Teo Perić inspiriran je i samim materijalima koji kao da su iz prošlih vremena, koji svojim uzorcima daju dašak nekadašnjeg glamura.


Bez obzira čime bio inspiriran Perić nikada ne radi modni kompromis i svojoj modnoj viziji uvijek je ustrajan do kraja. U ovoj  kolekciji naglasak je na teksturi, a to naglašava upotrebom različitih materijali poput  pliša, vune, šišanog krzna i svile.

SCHWARZKOPF CRO A PORTER TIMELESS
23. – 26. 10. 2013.
 Zagrebački velesajam / Paviljon 1

Making of video


xox
Maggie

  • Share

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.