SCHWARZKOPF CRO A PORTER TIMELESS VAM PREDSTAVLJA: SKIN4REBELS BY MARINA JERANT I MANUELA LOVRENČIĆ

Posted on


Povodom nadolazećeg Schwarzkopf Cro A Porter-a, koji će se održati od 23. do 26.10., u prostoruZagrebačkog Velesajma, snimljena je kampanja dizajnerica Marine Jerant i Manuele Lovrenčić s glumicom Jelenom Perčin u glavnoj ulozi.


Iako na tržištu djeluju već neko vrijeme u obliku vlastitih modnih brendova modnoj publici na ovosezonskom Schwarzkopf Cro A Porter-u predstavit će se zajedničkom kolekcijom SKIN4REBELS.
Na temelju dosadašnjih zajedničkih projekata zaključuju da se kvalitetno nadopunjuju i da stvaraju jednu kreativnu simbiozu iz koje nastaje kolekcija SKIN4REBELS.Manuela i Marina uključuju u svoju modnu priču dizajnericu nakita Ivanu Tol  koja njihovu modnu priču nadopunjuje nakitom od plexiglasa koji je inspiriran elementima futurizma (clean cut). Nakit zbog svoje hladne forme simbolizira naziv same kolekcije te joj daje dodatnu dinamiku.

Kolekcija je monokromatska, s geomoetrijski razrađenim idejama u kroju sa naglaskom na formu trokuta koji se proteže kao element kroz cijelu kolekciju.
Dizajnerice povezuju  na oko nespojive vrste materijala (eko koža, hladna vuna, muslin, odjevni til) radi postizanja snažnih formi i fluidnosti s pročišćenim minimalističkim siluetama.
Koža u kolekciji simbolizira snagu, moć, odvažnost i nedostupnost, hladna vuna eleganciju, glamur i postojanost, muslin predstavlja lepršavost, fluidnost, prikrivenu dostupnost, dok til predstavlja transparentnost, seksepil i izazov.


Svoju novu kolekciju SKIN4REBELS predstavit će uskoro na pisti ovosezonskog Schwarzkopf Cro A Porter-a.

Dizajnerice: Marina Jerant i Manuela Lovrenčić
Kolekcija: SKIN4REBELS
Model u kampanji: glumica Jelena Perčin
Nakit: Ivana Tol
Fotografije: Joanna Paciorek
Kosa: Studio Malea
Šminka: Ivana Šabanović
SCHWARZKOPF CRO A PORTER TIMELESS
23. – 26. 10. 2013.
 Zagrebački velesajam / Paviljon 1
  • Share

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.