SCHWARZKOPF CRO A PORTER TIMELESS VAM PREDSTAVLJA: ARILEO

Posted onPovodom nadolazećeg Schwarzkopf Cro A Porter-a, koji će se održati od 23. do 26.10., u prostoruZagrebačkog Velesajma, snimljena je kampanja modnog  Studija  ARILEO.
Modni studio Arileo iz sezone u sezonu oduševljava svojom modnom redefinicijom suvremene žene u današnjem svijetu. Upravo u moći i snazi žene, u njenoj ulozi kroz povijest, modni dvojac Arileo donosi jednu posve novu interpretaciju pristupa klasičnom načinu odijevanja. Korijen svoje inspiracije dizajneri pronalaze u stilu i načinu odijevanja dvadesetih godina  te u muškom odijelu. Novo Arileo odijelo dobiva novu notu kroja i dizajna,  nosi epitet ženstvenosti i zasigurno da svaka žena ove sezone u svom ormaru mora imati jedno odijelo koje će joj podariti novu dimenziju elegancije. Arileo kolekciju karakterizira beskrajna jednostavnost, kolekcija je to gdje minimalizam susreće vječnu klasiku. Monokromatska kolekcija lišena je krutih krojeva, izrazito pročišćena silueta, a poigravanjem s oblikom i dimenzijom muškog revera na hlačama i kaputima naglašava se važnost same konstrukcije.


Kolekcija je inspirirana kontrastima crne i bijele u fotografskim radovima Mana Raya, fotografa iz dvadesetih godina prošlog stoljeća, iznimne estetike i kompleksne jednostavnosti

Svoju novu kolekciju modni studio Arileo predstavit će uskoro na pisti ovosezonskog Schwarzkopf Cro A Porter-a


SCHWARZKOPF CRO A PORTER TIMELESS
23. – 26. 10. 2013.
 Zagrebački velesajam / Paviljon 1


xox
Maggie


  • Share

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.