CRNO BIJELA PROMOCIJA TORBI MARIPOSA

Posted on
Sinoć je u galeriji Velvet  predstavljena prva kolekcija torbi i novčanika Kristine Bradač.


Nakon godina provedenih u modnom svijetu ispred i iza kamere, iskorak u dizajnersku sferu Kristine Bradač logičan je slijed njenog  promišljanja i iskustva koje je stjecala u modnim krugovima stoga ni ne čudi ova modna priča u kojoj je Kristina u ulozi dizajnerice.
Dizajn je Kristinina ljubav od najranijeg djetinjstva i ta ljubav prisutna je cijeli njen život, stoga bilo je samo pitanje vremena kada će ideja koja u njoj prisutna dugi niz godina zaživjeti. Svoju modnu viziju ona priča kroz torbe, predmet žudnje svake žene. Postoji neka neraskidiva i neobjašnjiva veza između žene i torbe stoga slijedeći svoj vlastiti modni instinkt dizajnira torbe koje će sve žene poželjeti imati ove sezone. Dizajn njenih torbi nije podložan modnom trendu, on je univerzalan i primjenjiv svakoj ženi neovisno o profesiji, godinama ili stilu.
U svojoj prvoj kolekciji torbi za jesen/zimu 2013./14. Kristina će ponuditi pet modela torbi u 5 različitih boja i jedan novčanik. Sve torbe su ručno rađenenapravljene su od 100% kože i proizvode se u Hrvatskoj. Koloristički prevladavaju zemljane boje poput boje pijeska, smeđe, crne a svaku torbu krasi detalj leptira u snažnijim bojama. Upravo u leptirima pronašla je svoju neiscrpnu inspiraciju i naziv svog branda. Život leptira, njihov elegantan let, njihova konstantna transformacija i neopisive boje središte su Kristinine inspiracije i fascinacije koja nikada ne prestaje. Mariposa na španjolskom znači leptir i naziv je Kristinina branda.
Svaka torba je individualna i priča svoju priču, u svaku torbu utkane su emocije i ljubav stoga su oni pravi odraz njene estetike i modnog razmišljanja.
Baš poput slobodnog leta leptira, Mariposa torbe namijenjene su samosvjesnim ženama koje rado prihvaćaju modne izazove i ne boje se ekspresije vlastitog modnog stava.Mariposa by Kristina Bradač torbe dostupne su u Nicolas Concept Store u Zagrebu, uskoro u Splitu i Rijeci. Cijena torbi kreće se od 1100kn do 2899kn. 

Kolekciju među prvima su pogledale brojne osobe društvenog života poput: Severina Vučković, Sanja Duggan, Iva Jerković, Branka Krstulović, Milana Vlaović, Iva Balaban, Anita Dujić, Iris Androšević Pinjuh, Martina Podgorski, Tihana Harapin i brojni drugi.

Brojne posjetiteljice s dolaskom jeseni odlučile su se za crno bijele odjevne kombinacije. Svoje crno bijelu kombinaciju domaćica večeri začinila je crvenim Valentino sandalama dok je trendseterica Branka Krstulović svom outfitu dodala malo glam rocka Givenchy crnim čizmicama. 


Lijepa poduzetnica Sanja Duggan i glazbenica Martina Štritof odlučile su ce za crne hlače. Sanja je svoje kožnate kombinirala uz seksi čipkani top, dok je Martina odlučila za jednostavniju kombinaciju uz crni blejzer.


Za crno bijeli print uzorak odlučile su se modna agentica Tihana Harapin i voditeljica Iva Jerković koja je za Kristininu promociju odabrala Dolce & Gabanna haljinu koju je upotpunila crnom John Richmond kožnatom jaknom


Popularni trend kože prigrlila je i urednica i tv novinarka Martina podgorski koja je svome pomalo rockerskom izričaju dozu glamura dodala skupocjenim Valentino cipelama, dok je regionalna zvijezda Severina svoju verziju suknje A kroja kombinirala uz jednostavnu vestu i cipele modela Mary Jane. 


Predstavljanje Kristininog brenda Mariposa Nisu propustile niti popularne žene nogometaša Milana Vlaović i predivna Iva Balaban. 


U zagrebačkom popularnom okupljalištu Velvet odlično su se zabavljali i popularni pjevač Toni Cetinski s djevojkom Dubravkom Dujak koji su zajedničkim pojavljivanjem demantirali glasine o kobnom nasilnom prekidu. 

Ovaj crno-bijeli event svakako je bio jedan od najboljih društvenih događanja poslijeljetne sezone. 

xox
Maggie 


  • Share

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.